Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Φυλής: Το 2013 να γίνει χρονιά ανατροπής!



Κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Φυλής στο ΚΑΠΗ  των Άνω Λιοσίων






Με μαζική συμμετοχή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/2 στο ΚΑΠΗ των Άνω Λιοσίων, η κοπή της πίτας της Τοπικής Επιτροπής του κόμματος για το 2013.  Παρά τις δυσκολίες που περνάμε στην εποχή των μνημονίων και της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας, όλοι και όλες διατύπωσαν την αισιοδοξία τους ότι με τους αγώνες του λαού και της Αριστεράς, με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, θα πετύχουμε την ανατροπή και την αλλαγή πορείας.

Ο Κ. Παπαντώνης, συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Φυλής, καλωσόρισε τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη τονίζοντας πως το 2013 θα προσπαθήσουμε, με τη συμμετοχή  του λαού, να φέρουμε το ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στην Κυβέρνηση.






Στη συνέχεια, οι βουλευτές Αττικής Α. Μητρόπουλος και Ν. Αθανασίου (ο οποίος και από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου αγωνίζεται ενάντια στον περιβαλλοντοκτόνο σχεδιασμό για τα 4 εργοστάσια στην Αττική) απεύθυναν χαιρετισμό καλώντας τα μέλη της "δυναμικής οργάνωσης της Φυλής"  να συνεχίσουν τον αγώνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ και τα κινήματα (όπως αυτό για την απομάκρυνση της χωματερής από τον τόπο μας) είναι η μόνη ελπίδα για αλλαγή πορείας προς μια δίκαιη κοινωνία. Ο ηθοποιός και υποψήφιος βουλευτής, Π. Σκουρολιάκος, χαιρέτισε την εκδήλωση υπογραμμίζοντας πως η μάχη για την αλλαγή θα είναι δύσκολη καθώς οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ δε θα μας χαρίσουν τίποτα αν δεν τους το πάρουμε με σφοδρή σύγκρουση.



Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Βάβουλας (μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Φυλής) και Φ. Γιαννοπούλου, ο πρώην δήμαρχος Στ. Πανάγος και το μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ  Χ. Ψιμούλη. Πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης η τιμητική αναφορά στον παρευρισκόμενο αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης (και μέλος του κόμματος) κ. Παπαγιώργη ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι από την πίτα στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ που, όπως είπε μέσα σε χειροκροτήματα, πρέπει να πάρει τη σκυτάλη του αγώνα από τις παλαιότερες γενιές.





Τα επόμενα ραντεβού των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Φυλής, αλλά και όλων των ενεργών πολιτών, είναι στα κινήματα και τους αγώνες,  με πρώτη την κινητοποίηση της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου μπροστά στα γραφεία του ΕΣΔΝΑ (Άντερσεν 6 & Μωραίτη 90, Ψυχικό), ενάντια στη συνέχιση της καταστροφής του περιβάλλοντος και της ζωής μας. Η Αριστερά ζητεί αναθεώρηση και ριζική αλλαγή του περιφερειακού σχεδιασμού, απόσυρση του σχεδίου για την κατασκευή των 4 εργοστασίων και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής και καλεί τους πολίτες σε Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά (αλλά και κάθε γειτονικό δήμο) να αποτρέψουν το νέο έγκλημα κατά των ζωών μας και τους περιβάλλοντος!



Η Τ.Ε ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Φυλής

Γρ. Λαμπράκη 4 & Στρ. Λιόση, Άνω Λιόσια
Blog: syrizafilis.blogspot.gr
e-mail: syrizafilis@gmail.com
facebook: Συ.Ριζ.Α Δήμου Φυλής Ε.Κ.Μ


(οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά της δημοσιογράφου Ε. Τριανταφύλλου που κάλυψε την εκδήλωση)