Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Φτώχεια, ανεργία, αυτοκτονίες, ΩΣ ΕΔΩ!

Στις 31 Μαρτίου το ραντεβού είναι και πάλι στο Σύνταγμα.

Tο απόγευμα Κυριακής 10 Μαρτίου, η διαδικτυακή παρέα που είχε την ιδέα να καλέσει τα ραντεβού στο Σύνταγμα, έγινε μια πολύ μεγάλη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ χιλιάδων ανθρώπων που δεν αντέχουν πια την ασφυξία της φτώχειας και της ανεργίας. 

Βρεθήκαμε πολλοί για να φωνάξουμε ότι θέλουμε να ζήσουμε. Μαζευτήκαμε όλοι μαζί, χωρίς κομματικούς ή άλλους διαχωρισμούς. Γιατί ή θα σηκωθούμε όλοι μαζί ή θα πέσει ο καθένας μόνος του.


Η Πορτογαλία και η Κύπρος δείχνουν το δρόμο σε όλους τους λαούς του ευρωπαϊκού Νότου!


Ως ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Φυλής στηρίζουμε την κινητοποίηση που οργανώνεται από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και συνεχίζει το «κίνημα των πλατειών» που οδήγησε σε πολιτικές ανατροπές στην Ελλάδα και αλλού. Σήμερα, υπό την αυξανόμενη πίεση των μνημονίων, οφείλουμε να ολοκληρώσουμε το έργο των πλατειών ανατρέποντας τις πολιτικές λιτότητας. ΕΝΩΤΙΚΑ, ΜΑΖΙΚΑ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ σε όσους μας απαγορεύουν να ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Οι λαϊκοί αγώνες, με την αμέριστη στήριξη και την ανιδιοτελή συμμετοχή της Αριστεράς και του ευρύτερου αντιμνημονιακού - αντινεοφιλελεύθερου μετώπου μπορούν να δώσουν ΔΙΕΞΟΔΟ!

Ιδιαίτερα οι κάτοικοι του Δήμου Φυλής, που βιώνουμε με τον πιο δραματικό τρόπο τη φτώχεια, την ανεργία, την περιβαλλοντική υποβάθμιση, την ανασφάλεια και τη νεοναζιστική απειλή (από τους "φιλάνθρωπους", με τις πλάτες μεγαλοεπιχειρηματιών, μπράβους της συμμορίας "χρυσή αυγή"), μόνο με συλλογικούς αγώνες μπορούμε να αναζητήσουμε την ελπίδα. Οφείλουμε να παλέψουμε ενάντια στο ζοφερό μέλλον που μας επιφυλάσσουν!